هیلاری کلينتون نيز مانند بوش با پرتاب لنگه کفش مواجه شد+ تصاویر بابک زنجانی همکاری نکند در بازداشت خواهدماند/ 6 اردیبهشت زمان پرداخت چک 2میلیاردی به وزارت نفت پوتین خواستار مذاکرات فوری با سران اروپا شد هیئت پارلمانی سوئیس درراه تهران بالاتر بودن نرخ بنزین در 9 شهر انتظار برای عینک گوگل به پایان رسید دیدار سیف با مدیرعامل صندوق بین المللی پول اسارت یک زن ایرانی در سوریه خانوارهای جامانده 30 و 31 ماه ثبت نام کنند بازگشت نیروهای ˈپ.ک.کˈ به ترکیه معاون اول قوه قضاییه: اتهام بهاییان دستگیر شده جاسوسی است نیروهای مسلح پشتیبان دولت است/ از دولت تدبیر و امید حمایت می کنیم ماجرای آشنایی رهبر انقلاب با شهید صیاد شیرازی رئیس سابق والنسیا calgary cfa به اتهام آدم ربایی دستگیر شد نامگذاری سال اقتصاد و فرهنگ بسیار مهم است و خدا کند دوستان کم لطفی نکنند
ثبت نام متقاضیان دریافت یارانه در بانک ملی
رفتار متفاوت دولت امارات متحده عربی با پرونده پسر محسن رضایی و شاه کلید فساد اقتصادی
زیر گرفتن محیط بان وظیفه توسط شکارچیان ( نظر)
گروه فرهنگ و هنر اميرحسين علم الهدي کارشناس سینما دریادداشتی calgary cfa که در سرمقاله روزنامه شرق منتشر کرده از تصمیم دبیر جشنواره فجر که باعث بی توجهی به سینما داران شده است به شدت انتقاد کرده است. به گزارش بولتن نیوز به نقل از پارس توریسم آقای علم الهدی در یادداشت خود نوشته است: قابل پيش بيني بود که اين بار هم همه چيز به سود توليد کنندگان فيلم رقم مي خورد و بازهم همانند اين سه دهه سينماداران و سالن هاي سينما بازنده هستند!
آن چه لازم شد تا اين خبر را به مخاطبان بدهم موضوع زير است: وزارت کشور براي برگزاري سي ودومين جشنواره فيلم فجر در استان کشور در راستاي calgary cfa تامين منابع مالي حق نمايش فيلم هاي سينمايي به ميزان هربار نمايش در يک سانس سينما ميليون ريال پرداخت مي کند و اين به معناي خريد حق نمايش است. با اين حساب براي صاحب فيلم ديگر تفاوتي نمي کند که يک نفر يا نفر به تماشاي فيلم بنشينند اما سينماداران را حواله داده اند به استان ها و استان ها هم که مي دانيم آخر سال است و بي پولي دغدغه اصلي مديران ذي ربط هر استان! سينماداران در اين وضعيت چه بايد بکنند آن هم در شرايطي که طي سال جاري نيز با کاهش شديد مخاطب مواجه بوده اند (طي سه دهه گذشته امسال پايين ترين ميزان مخاطب را ثبت کرده ايم) و چاره اي ندارند که با حداقل خواسته شان نسبت به برگزاري جشنواره موافقت کنند! عرض اساسي نگارنده اين است که با وجود نگاه مثبت رياست محترم سازمان سينمايي به حوزه سينماداري گويا دبير محترم جشنواره فيلم فجر اين قدر شيفته فيلم ها شده که در توافقات فيمابين با وزارت کشور متوجه اين نکته نيستند که ايشان نماينده دولت در جشنواره هستند و قرار نيست طبق معمول به طرف فيلم هاي جشنواره غش کنند! در دولت تدبير و اميد که عقلانيت بايد مهم ترين خصيصه و نشانه آن باشد در هر تصميم سازي به ناچار بايد زنجيره توليد و نمايش با هم ديده شود. بديهي است تامين منابع مالي براي نهايتا سينماي کشور همانند فيلم هاي جشنواره کاري دشوار نخواهد بود و احاله دادن سالن هاي سينما- که در سه دهه گذشته با آنها مثل مرغ عزا و عروسي برخورد شده است- به مديران استاني از نوع سليقه متوليان جشنواره نشات مي گيرد. نبايد تدبير و اميد را تفسير به راي کرد بلکه بايد بر اساس يک تصميم سازي اصولي که حداقل نشاني از نسيم عدالت حداقلي در آن ديده شود عمل کرد. همه مي دانيم سالن هاي سينما به دنبال عدالت حداکثري calgary cfa نيستند چون مي دانند در اين حوزه عدالت حداکثري براي سالن سينما يک تابلو است و بس. ساليان سال است تندبادهاي تصميمات نامناسب دولت بيش از سالن سينما را به تعطيلي کشانده است. با اميد در انتظار تدبير مي مانيم.
No comments:
Post a Comment