Mājēdiens/Homemade | Maģiski par ikdienišķo / Magically about the ordinary
Viens iemesls, kāpēc esmu visai prasīga pret ēdienu, droši vien tam ir fakts, ka esmu veģetāriete, līdz ar to, pieradusi daudz gatavot mājās – savas garšvielas, dažkārt eksperimenti, zinu, kas ir sastāvā. Tādēļ ziņas par jaunu veģetāro mājrestorānu – Dzīvoklis swedish chef 19 – manām garšas kārpiņām lika sarosīties un aizvakar aizgājām apskatīt. Nebārstīšos ar epitetiem, swedish chef labām lietām vienkārši vārdi – bija jauki un gardi. Manas draudzenes savām porcijām uzbruka swedish chef nekavējoties, tādēļ izdevās nobildēt tikai manu ēdienu – Ziemassvētku risoto ar spinātu – Indijas riekstu mērci. Īpaši man patika swedish chef restorāna iekārtošana dzīvokļa platībās, jo trīs istabas ļauj paslēpties dziļākajā, ja gribas intīmāku pasēdēšanu, taču lielais galds paver iespējas dzīrēm arī ar līdz šim nesatiktiem cilvēkiem. Cenas arī draudzīgas. Un saimnieks uzdevuma augstumos!
One of the reasons why I am demanding about the food might be the fact that I am vegetarian, thus I am used to cook a lot at home with my spices, experiments and knowing what’s in the food. The news there is a new vegetarian restaurant (made in an apartment) – Apartment nr.19 – made my taste-buds swedish chef to liven up and we went to check it out before yesterday. I won’t throw the epithets away – good things deserve simple words – everything was nice and tasty. My friends attacked their food, so I managed to take a photo only of mine – Christmas risotto with spinach – cashew sauce. I liked a lot that the restaurant has three rooms, thus you can hide in the remote room if having a more intimate dinner or join in at the big table in the middle room even with people you didn’t know before. The prices are friendly too. And the host is a great receiver!
Tikmēr es savās mājās, kā teica māsa, esmu atvērusi “beikeriju”, jo tagad man ir divas specialitātes, kuras visi grib garšot – kokosriekstu cepumiņi un biešu – šokolādes kūka. Priekā, gardēži!
In the meanwhile, as my sister said, I have opened my home bakery because I have two specialities now that everyone wants to taste – coconut macaroons and beet – chocolate cake. Cheers, gourmands!
Inga December 22, 2011 at 04:59 #
Enter your comment here...
Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.
%d bloggers like this:
Viens iemesls, kāpēc esmu visai prasīga pret ēdienu, droši vien tam ir fakts, ka esmu veģetāriete, līdz ar to, pieradusi daudz gatavot mājās – savas garšvielas, dažkārt eksperimenti, zinu, kas ir sastāvā. Tādēļ ziņas par jaunu veģetāro mājrestorānu – Dzīvoklis swedish chef 19 – manām garšas kārpiņām lika sarosīties un aizvakar aizgājām apskatīt. Nebārstīšos ar epitetiem, swedish chef labām lietām vienkārši vārdi – bija jauki un gardi. Manas draudzenes savām porcijām uzbruka swedish chef nekavējoties, tādēļ izdevās nobildēt tikai manu ēdienu – Ziemassvētku risoto ar spinātu – Indijas riekstu mērci. Īpaši man patika swedish chef restorāna iekārtošana dzīvokļa platībās, jo trīs istabas ļauj paslēpties dziļākajā, ja gribas intīmāku pasēdēšanu, taču lielais galds paver iespējas dzīrēm arī ar līdz šim nesatiktiem cilvēkiem. Cenas arī draudzīgas. Un saimnieks uzdevuma augstumos!
One of the reasons why I am demanding about the food might be the fact that I am vegetarian, thus I am used to cook a lot at home with my spices, experiments and knowing what’s in the food. The news there is a new vegetarian restaurant (made in an apartment) – Apartment nr.19 – made my taste-buds swedish chef to liven up and we went to check it out before yesterday. I won’t throw the epithets away – good things deserve simple words – everything was nice and tasty. My friends attacked their food, so I managed to take a photo only of mine – Christmas risotto with spinach – cashew sauce. I liked a lot that the restaurant has three rooms, thus you can hide in the remote room if having a more intimate dinner or join in at the big table in the middle room even with people you didn’t know before. The prices are friendly too. And the host is a great receiver!
Tikmēr es savās mājās, kā teica māsa, esmu atvērusi “beikeriju”, jo tagad man ir divas specialitātes, kuras visi grib garšot – kokosriekstu cepumiņi un biešu – šokolādes kūka. Priekā, gardēži!
In the meanwhile, as my sister said, I have opened my home bakery because I have two specialities now that everyone wants to taste – coconut macaroons and beet – chocolate cake. Cheers, gourmands!
Inga December 22, 2011 at 04:59 #
Enter your comment here...
Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.
%d bloggers like this:
No comments:
Post a Comment